VIDEO: PUTIN JAVNOSTI POJASNIO KAKO DRŽAVE ČLANICE EU, SVOJE GRAĐANE PLJAČKAJU PUTEM UMJETNO NAPUHANIH CIJENA PLINA

Na nedavno održanoj press konferencije za novinare ruski predsjednik Vladimir Putin javnosti je objašnjavao kako se u Europi stvara umjetna kriza sa plinom, na način da pojedine države plin uopće ne naručuju, a potom za to optužuju Rusiju da ne isporučuje količine plina koje oni nisu niti naručili.

Nadalje, isti plin koji su dobili od Rusije i do 7 puta jeftiniji putem dugoročnih ugovora, oni ga preprodaju dalje u druge zemlje a, istovremeno svojim građanima naplaćuju taj isti plin po cijeni i do 60% skuplje jer navode da je plin poskupio zbog nestašice, jer plin koji bi inače trebao biti u plinskim hangarima kao rezerva, pumpa se dalje u druge zemlje po trenutnoj umjetno napumpanoj cijeni i tako prave svoj vlastiti biznis.

Pogledajte video s prijevodom na ➜ OVOM linku.

topic Written by:

One Comment

  1. Post bi mogao imati smisla na način da je išta više od najobičnije zloćudne propagande da je kršitelj humanitarnog prava, ženevskih konvencija i agresor na jednu međunarodno priznatu i nezavisnu državu i njeno stanovništvo (a ne predsjednik nečega, to je UVREDA za Rusiju, ruski narod i rusku kulturu) imalo kredibilan izvor.

    Nije čovjek jadan kada je jadan, nego je jadan kada izabere da bude etički i moralno jadan.

Komentariši