AMERIČKI LIDERI VODE LUDU, IZDAJNIČKU IGRU ​​GLOBALNE “KOKOŠKE” SA PUTINOM, KOJI KOMANDUJE ZNATNO SUPERIORNIJIM OFANZIVNIM I ODBRAMBENIM VOJNIM ORUŽJEM

Kao što je navedeno u današnjem podcastu, američki lideri kao što je američki senator Lindsey Graham očigledno igraju opasnu igru ”kokoške” s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, na osnovu činjenice da Rusija ima znatno superiorniju vojnu tehnologiju oružja koja većinu američkog vojnog arsenala čini zastarjelim.

Dok je američki Pentagon bio fokusiran na ludilo o socijalnoj ravnopravnosti, kao što je stvaranje posade helikoptera za sve homoseksualce i finansiranje transseksualnih operacija za aktivne vojnike, za to vrijeme Rusi su gradili izuzetno napredne sisteme oružja – kako ofanzivne tako i defanzivne – koji će, ako bi bili upotrijebljeni, donijeti trenutni kraj Americi. (Ovo nije pretjerivanje. Govorimo o trenutnoj situaciji.)

➜ Saznajte najnovije informacije o ovoj temi na ➜ linku.

Oružje “sudnjeg dana” radijacijskog cunamija koje bi moglo uništiti cijelu istočnu obalu SAD-a

Na primjer, Rusija posjeduje podvodni dron koji nosi nuklearnu bojevu glavu poznatu pod nazivom Status-6 ili “Posejdon” dron sistem. Kako ruski medijski glasnogovornik RT.com piše o oružju:

Razvoj bespilotnog podvodnog vozila Posjedon (UUV), prvobitno poznatog kao ‘Status-6’, prvi put je spomenut u novembru 2015. Zapadni mediji su kasnije podmornicu nazvali oružjem sudnjeg dana.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je 1. marta 2018. zvanično potvrdio postojanje oružja u svom godišnjem obraćanju Federalnoj skupštini.

“Razvili smo bespilotne podmornice koje mogu da se kreću na velikim dubinama – rekao bih ekstremnim – interkontinentalno, brzinom višestruko većom od brzine podmornica, najsavremenijih torpeda i svih vrsta površinskih plovila”, rekao je Putin.

Izvještava se da je glavni cilj torpeda isporuka termonuklearne bojeve glave na neprijateljske obale kako bi se uništila važna obalna infrastruktura i industrijski objekti, kao i osigurala ogromna šteta na neprijateljskoj teritoriji izlaganjem ogromnih područja radioaktivnim cunamijima i drugim razornim posljedicama nuklearne eksplozije.

Funkcija sistema bespilotnih letjelica Posjedon je da oslobodi efekat prljave bombe na neprijateljske obalne regije detonacijom nuklearne bojeve glave obogaćene kobaltom ispod okeana, nekoliko milja od obale.

➜ Saznajte najnovije informacije o ovoj temi na ➜ linku.

topic Written by:

Be First to Comment

Komentariši